♥ FISYA SHAARI ♥
ABOUT ENTRY LINKS/TUTO TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Pelangiii !
Monday, February 13, 2012 • 1:00 AM • 0 What ?!



Hello there !hey earthlings !how are you guys feeling today ? :)
ohh, kakak aku cakap kat aku tadi. ko ni tiap hari nanges.
haha, memang pun. nak buat cam ne dah terlampau sedeh.
aisehh, malu jugak aku dengan kakak aku tiap hari dia tengok aku nanges.
adeii --' act, aku sentap woii dengan kata kata dia !
sentap gilaa !aku terpaku sekejap and terpanaa *jadi patong jup*
 then jadi manusia balik aku menangis. haha. sengal ubi laa kauu.

okay, dengar lagu lagu sudirman tadi and found this song PELANGI PETANG
and in sudden aku teringat dia. even dia dah buat aku sentap tapi aku still fikirkan dia.
and I DON'T EVEN KNOW WHY !emm, dia tuu pelangi petang aku ke ?
nvm, forget it. I'm dedicated this to youuu !dear N !


:) rainbow hoo (:


engkau tiba bagaikan pelangi,
tak bercahaya namun kau berseri.
tapi cukup menghiburkan hati ini,
seharian waktu bersamamu,
tak terasa saat yang berlalu,
bagai pelangi petang kau kan pasti
PERGI JUA :')

i mish ya i mish ya, i really wanna kish but i can't
aikk, lagu lain dah neh. haha. k baibai.  <33



PASTFUTURE
A MESSAGE FROM OWNER OF THIS SHELL
ASSALAMUALAIKUM there! Oh, this is my personal blog. I type what I want. Just a random story.

Note;

"fight or fly?"

NAK JADI SIPOT JUGAK LETTEW !



TERBEBELAN

  • Aku Dah Kawen :)
  • Dah Tak Tertanggung :')
  • Sabar. Hmm, Peritnyaaa
  • Terkadang.
  • Forever Alone
  • No Cheese For Me ?
  • Gaming !
  • Hi.
  • Maybe.
  • Trying.