♥ FISYA SHAARI ♥
ABOUT ENTRY LINKS/TUTO TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Necklace not Neckless
Thursday, February 16, 2012 • 12:56 AM • 0 What ?!





whooaaa, what you up to guys !
tadi aku keluar jalan jalan dengan akak aku kat sp for last day TT,TT
dia nak balik upsi dah. sedeh woii. tak ade geng nak gadoh gadoh.
tak ade geng nak melawak kutok sesame sendiri.
tak ade geng nak main game same same. sedihnyaaaa :'(
huuaaa, SOB SOB T^T nanes terok dah neh !wkwkwk !
dia neh agak suka belanja orang. hee~
tak kesah laa sape pun orang tuu. *ni I suke nehh ;p
macam macam aihh dia belanja aku sebelom dia balik.
and last barang yang dia belanja aku adalah NECKLACE !

dia ajak aku masok kedai kedai perhiasan wanita
*perhiasan wanita ?ayat aku skema habes ohh.
ingat dia saje je nak tengok aleh aleh dia cakap
ko nak rantai, pilih laa satu. so aku tanpa membuang masa,
berlegar legar di segenap kedai mencari rantai yang menarik hati.
dan aku berjaya menemukan si dia yang menawan hati ini. aww <33
*aikk, apa diaa aku neh ?pelik benor. tetibe je --'


ini lohh necklace ituu, bukan neckless okayy.
okay, agak kabor sikit pic neh. ahh bio lahh.
emm, chomey macam aku lak rantai ni *halamak perasan sudahh !
actually aku nak carik yang macam dalam cerita meteor garden.
but tak tau laa nape tetibe tak nak. ahh, yg penting aku suka yg ni.
sekian dari saya, majulah sukan untuk negara.
makasseeehhhhh !



PASTFUTURE
A MESSAGE FROM OWNER OF THIS SHELL
ASSALAMUALAIKUM there! Oh, this is my personal blog. I type what I want. Just a random story.

Note;

"fight or fly?"

NAK JADI SIPOT JUGAK LETTEW !



TERBEBELAN

  • Pelangiii !
  • Aku Dah Kawen :)
  • Dah Tak Tertanggung :')
  • Sabar. Hmm, Peritnyaaa
  • Terkadang.
  • Forever Alone
  • No Cheese For Me ?
  • Gaming !
  • Hi.
  • Maybe.