♥ FISYA SHAARI ♥
ABOUT ENTRY LINKS/TUTO TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
I May Look Calm
Tuesday, February 28, 2012 • 2:34 PM • 0 What ?!



dah lama tak update belog neh. bersepah tahap dah neh.
biarlah. nak urus diri sendiri pun tak lepas lagi mau urus benda lain.
biar kat sini aku lakar sikit je tentang hidupku.
yang lainnya biar aku simpan dalam diari ku. yeahh.
aku memang suka menulis *bajet rajen oii*
well, suka hati ayam aku lah nak membajetkan diri pun. kesah ?
lagi pun aku kerja sekarang. org busy laa katakan. XD
haha, cam pa gi. aku memang nampak tenang
and sometimes nampak macam tak ada masalah.
tapiii, dalam hati aku ko tauu ?tak pun. aku tau ko tak tau.
sebab ko memang tak nak amek tau.

seriuss aku sekarang malas nak marah orang.
tapi orang suka bagi aku marah kan ?bagus bagus (Y)
haha, tak pe tak pe. I'm not hot but Im cool. chillex right.
sebab nanti ko nak sakit terok dari aku. haha.

dah laa, malas nak taip dah. yang penting aku sakit hati, makan hati.
pfft. DAFUQ toi aihh.

k tata

*sekarang belom lagi. nanti nanti mungkin ya*




PASTFUTURE
A MESSAGE FROM OWNER OF THIS SHELL
ASSALAMUALAIKUM there! Oh, this is my personal blog. I type what I want. Just a random story.

Note;

"fight or fly?"

NAK JADI SIPOT JUGAK LETTEW !



TERBEBELAN

  • Dafuq?
  • Ohh Dear...
  • Necklace not Neckless
  • Pelangiii !
  • Aku Dah Kawen :)
  • Dah Tak Tertanggung :')
  • Sabar. Hmm, Peritnyaaa
  • Terkadang.
  • Forever Alone
  • No Cheese For Me ?