♥ FISYA SHAARI ♥
ABOUT ENTRY LINKS/TUTO TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Forever Alone
Tuesday, February 7, 2012 • 12:54 AM • 0 What ?!

Hey earthlings. How your day ? Is it awesomee ?
Hmm, sedih laa sekarang hidup aku ni.
Tersangatlah sedih. Aku rasa aku ni memang forever alone.
Hm, aku memang tak ada TRUE FRIEND !serius ouhh.

aku dah dapat rasa perasaan bile
kita senang ramai yang ada dekat dengan kita,
but bila kita susah, pergh payah laa nak carik wey.

orang kata, sepandai pandai tupai melompat
akhirnya jatoh ketanah jua. yess.
kau dah kantoi dengan aku sayang sayang. ;3
aku bukan apa, aku cuma terkilan dengan apa yang korang buat je.

macam kakak aku cakap, tak semua yang kita buat akan terbalas.
masa kau susah aku tolong kau.
masa aku susah ?okay. kau boleh jawab sendiri.

okay dears, aku tahu aku banyak salah dengan korang.
sangat banyak tapi aku sayang kawan kawan aku semua.
tapi sayang korang boleh buat macam ni kat aku.

ouhh Gj <3 byeee



PASTFUTURE
A MESSAGE FROM OWNER OF THIS SHELL
ASSALAMUALAIKUM there! Oh, this is my personal blog. I type what I want. Just a random story.

Note;

"fight or fly?"

NAK JADI SIPOT JUGAK LETTEW !



TERBEBELAN

  • No Cheese For Me ?
  • Gaming !
  • Hi.
  • Maybe.
  • Trying.
  • Who Are You Huhh !
  • Get Well Soon, Girl !
  • Amarah
  • Work !
  • It's Make Me Happy