♥ FISYA SHAARI ♥
ABOUT ENTRY LINKS/TUTO TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Dah Tak Tertanggung :')
Friday, February 10, 2012 • 9:27 PM • 0 What ?!




adeii, dah tak tertanggung rasanya sedeh neh.
semakin sabar semakin parah pulak aku rasa.
diorg seems like saje je nak sakitkan hati aku. everyday !
even tak chat ke tak meses ke tapi aku terasa woii.
aku pun tak faham kenap korang macam nak sangat sakitkan hati aku.
sebab aku tak contact korang ?
TAK CONTACT TAK BERMAKNA AKU LUPA !
hmm, salah aku ke weii ?ce jelaskan baik baik.
salah aku sangat ke sampai korang perlu buat semua tuu kat aku.
setiap hari aku rasa nak menangis je wei. korang lak ?
tiap hari macam sengaja buat aku camni.
kot ye pun salah aku dalam hal aku dengan ajim tuu.
can all of you not to interfer our buissness ?
kalau nak back up dia pun back up laa tapi
kenapa perlu sampai tak tegor aku bagai
and buat macam aku neh memang terok ?
siap nak sakitkan hati aku neh ?adeii, horrible.
*menitik nitik air mata aku, Gj !*

weii, even aku suka carik pasal dengan korang dua,
suka buat perangai tapi aku sayang korang dua.
hmm, pedihnyaa bila aku tengok korang buat macam tuu.
aku selalu ushar wall korang even aku tau aku akan sakit hati.
aku biar je sebab aku nak tau what you up to.k sedih !

6 Feb 2012
okay, aku hepi gilaa ada orang call, sebab aku rasa aku di ingati.
tapi bila aku tau apa korang buat petang tuu, memang sakit wei.
k STAY STRONG. tulis panjang panjang.
panjang lagi laa aku nangeh. k layan one peice. baibai




PASTFUTURE
A MESSAGE FROM OWNER OF THIS SHELL
ASSALAMUALAIKUM there! Oh, this is my personal blog. I type what I want. Just a random story.

Note;

"fight or fly?"

NAK JADI SIPOT JUGAK LETTEW !



TERBEBELAN

  • Sabar. Hmm, Peritnyaaa
  • Terkadang.
  • Forever Alone
  • No Cheese For Me ?
  • Gaming !
  • Hi.
  • Maybe.
  • Trying.
  • Who Are You Huhh !
  • Get Well Soon, Girl !