♥ FISYA SHAARI ♥
ABOUT ENTRY LINKS/TUTO TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Terribly Missing You ?
Monday, December 12, 2011 • 6:10 PM • 0 What ?!



heyyhoyy anybody,
see it ?nampak tak kat atas tuhh,
hee, aku rindu mehh same SIPOT LEMBAB aku !
hehe, dia pegi tengok kawan dia kat Hospital Sunga Petani,
member dia oprate sebab appendic
aku nak ikot nokk tadi tapiii,
aku tahu mak aku tak bagi punya laa,
sedehh tak ?sedehh ohh !
huu, nak buat guanne,
parents aku sangat menjaga anak perempuan dia,
so, ikot je laa kan ?
hee, takpe, next time bulehh kot nohh ?
btw, aku tidor pukol 6 pagi and bgun pkol 3ptg !
gilaa ohh !kenape laa tak bulehh nak tidor aku pun tak tauu !
herr- k laa, aku nk conteng nih je,
to sipot lembab, haa, IMISSYOU A LOT !
muahh sikitt :* !

papaii~



PASTFUTURE
A MESSAGE FROM OWNER OF THIS SHELL
ASSALAMUALAIKUM there! Oh, this is my personal blog. I type what I want. Just a random story.

Note;

"fight or fly?"

NAK JADI SIPOT JUGAK LETTEW !



TERBEBELAN

  • I'm Sad ;(
  • I'm Sorry For You Sayang ;'(
  • Cbox Pun Cbox Laa~
  • shout mix ?
  • Hee~
  • Jyeaahhh !
  • something new