♥ FISYA SHAARI ♥
ABOUT ENTRY LINKS/TUTO TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Take It
Tuesday, December 27, 2011 • 3:13 AM • 0 What ?!





heyy, anyone here.
today Ima gonna talk about someone.
I don't really know her but aku terasa sangat nak 'bagi' pinjam
shoulder aku dekat dia.
but, ahh, forget it. takkan jadi sampai bila bila.
sebab dia tak peranah kenal aku mehh, dalam facebook mungkin ya.

aku terpanggil nak taw cite dia, sebab aku taw dia sangat perlukan someone
to share all her feelings. macam mana aku tauu ?
status fb dia banyak, and I'm one of her stalker on her blog,
ngee, aku memang suke stalker orang tak kira dimana jua.
tapi, tak semua orang aku stalk.
aku cume akan stalk orang yang alami kesedihan sebab aku teringin sangat
nak LEND MY SHOULDER for someone to cry on it or to use it.
huu, aku bukan nak berpura pura or what, aku cuma,
err, nak orang lain happy, sebab bila dia happy aku akan happy jugak,
huu, budak ni umor muda dari aku
budak sekolah aku, huu.
dahh laa, sembang macam keling aku neh sebab aku tauu sume tuu
NOT GONNA BE HAPPEN !
haha.






THANKYOU,

salam



PASTFUTURE
A MESSAGE FROM OWNER OF THIS SHELL
ASSALAMUALAIKUM there! Oh, this is my personal blog. I type what I want. Just a random story.

Note;

"fight or fly?"

NAK JADI SIPOT JUGAK LETTEW !



TERBEBELAN

  • I'm Happy With Them !
  • Bersuka Ria !Jyeeaahh !
  • Sorry, Aku Jahat !
  • Terribly Missing You ?
  • I'm Sad ;(
  • I'm Sorry For You Sayang ;'(
  • Cbox Pun Cbox Laa~
  • shout mix ?
  • Hee~
  • Jyeaahhh !