♥ FISYA SHAARI ♥
ABOUT ENTRY LINKS/TUTO TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Sorry, Aku Jahat !
Friday, December 16, 2011 • 4:13 AM • 0 What ?!





yeahh !I'm back readers-
suka tak ?tak suka aku tak paksa punn kau suruh kau suka.
pergi mampos dengan tak suka kauu laa.
sebab aku pon bukan suka kauu sangat ohoii !
beringatlah ya sayang oii !
acelii, marah ni.
makan hati ?mungkin tak sebab dahh pernah sekali cakap macam tuu.
btw~ kepada yang berkenaan.
terima kasih laa buat aku makin hari makin keras hati.
haha, seriously I said, YOU have done well babe.
gilaa babi laut laa kan aku dahh lame tak rase perasaan keras hati macam nih.
haha. THANKYOU SO MUCH !muah sikit :*
aku memang suka menipu orang punng,
so kau tak percaya ?haha
aku dah cakap aku ni jahat kan ?
sape suruh tak percaya dohh ?
aku malas nak membahas apa apa sebab aku malas dan bosan sudahhh
bace je laa ape orang kate kat aku, rase macam takde perasaan je bace.
siap dua tiga kali ulang peg wall budak ni.
tahh, aku suka kot. whatever laa. aku memang sewel =='


# PARIA tuhh, kau kene tahuu dia cakap macam tuu kat aku :)

then, post ni pulak yeww

dia cakap tentang aku, aku tahuu :)

TERIMA KASIH SEDARKAN SAYA,

--> aku bad mood dengan kauu sebab kau dahh banyak berubahh,
tak macam mula mula aku kenal kauu duluu ;(

* * * * * * * * * *

and and, aku bukan nak buat ayat pasrah ke ape kat kauu nii,
tapi ni laa kenyataan
mase kau cakap nak keluar dengan akuu tuu,
aku macam #aku nak keluar dengan kauu tapi aku ade masalah sikit --'
cume aku taknak cakap kat kauu sebab aku malu,
ayat kau pun macam nak marah je mase tuu,
aku cam, hmm, okayy laa kite hang out
#berat hati nak hang out
so, aku just cakap 15 nehh  KOT nak keluar, tapi tapii
kauu dahh ingat aku memang confirm nak keluar dengan kauu 15 nehh.
SORRY !
and kat sini nak mintak maaf jugak sebab terlupa nak cakap
APA APA INFORM DULU,
so sorry babe TT,TT


dahh laa, apa guna polis kalau MINTAK MAAF boleh selesaikan masalah ?

baii


PASTFUTURE
A MESSAGE FROM OWNER OF THIS SHELL
ASSALAMUALAIKUM there! Oh, this is my personal blog. I type what I want. Just a random story.

Note;

"fight or fly?"

NAK JADI SIPOT JUGAK LETTEW !



TERBEBELAN

  • Terribly Missing You ?
  • I'm Sad ;(
  • I'm Sorry For You Sayang ;'(
  • Cbox Pun Cbox Laa~
  • shout mix ?
  • Hee~
  • Jyeaahhh !
  • something new