♥ FISYA SHAARI ♥
ABOUT ENTRY LINKS/TUTO TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
I'm Sorry For You Sayang ;'(
Monday, December 12, 2011 • 1:34 AM • 0 What ?!


aku nak luahkan perasaan aku sikit ni,
tadi aku online facebook aku ternampak satu link yang orang share
kat link tuu tulis
PELAJAR SEKOLAH DIROGOL SECARA BERAMAI-RAMAI !
mase aku bace tuu I was like, what the ??
rase macam nak pergi tembak je sorang sorang,
what the hell laa korang rogol kawan satuu sekolahh,
kesiann dohh same perempuan tuu,
kesiann sangat !
aku harap lelaki lelaki perangai lebih dari binatang tuhh kembali ke pangkal jalan
sedehh ohh tengok budak tuu kena rogol,
aku tahu, dia mesti trauma gilaa ohh !
aku sangat memahami perasaan perempuan tuu
hmm ;( sedehh ohh !

kbabaii, nak cite tuhh je ;(



PASTFUTURE
A MESSAGE FROM OWNER OF THIS SHELL
ASSALAMUALAIKUM there! Oh, this is my personal blog. I type what I want. Just a random story.

Note;

"fight or fly?"

NAK JADI SIPOT JUGAK LETTEW !



TERBEBELAN

  • Cbox Pun Cbox Laa~
  • shout mix ?
  • Hee~
  • Jyeaahhh !
  • something new