♥ FISYA SHAARI ♥
ABOUT ENTRY LINKS/TUTO TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
I'm Sad ;(
Monday, December 12, 2011 • 4:20 AM • 0 What ?!



now it was 4.07 in a morning babe !
aku tak bulehh jugak tidur,
sangatlah sedehh weihh,
camni rupenye perasaan kakak aku bile tak boleh tidor,
TERSEKSA gilaa laa wehh !rase macam nak naness je laa !
puas aku pusing sane, pusing sini,
aku istighfar laa, lagi ape aku bace tadi yekk ?
hmm, sume aku buatkan sume tak membuatkan aku boleh tidor,
anybody !please help me thru this situation !
aku nak orang teman aku, mesej or what,
orang nak teman aku tidor sekatil memang tak de laa kan,
so, harapkan orang nak mesej,
tapi SIPOT LEMBAB aku dah tidor dahh,
takkan aku nak kejot dia bangon semata mata suruh teman aku sampai aku tidor kot ?
impossible laa aku nak buat macam tuu,
aku tak nak kacaw time time tidor dia,
lagipun aku dah hantar mesej tapi dia tak reply,
so biarkan je laa, dia pun bru tidor 3.30 tadi.
hmm, ni je yang aku mampu buat !
aku memang tak boleh tidor langsong !
sedehh gilaa babi laut laa wehh !
TT,TT

have a nice sleep everybody
papaii for now~




PASTFUTURE
A MESSAGE FROM OWNER OF THIS SHELL
ASSALAMUALAIKUM there! Oh, this is my personal blog. I type what I want. Just a random story.

Note;

"fight or fly?"

NAK JADI SIPOT JUGAK LETTEW !



TERBEBELAN

  • I'm Sorry For You Sayang ;'(
  • Cbox Pun Cbox Laa~
  • shout mix ?
  • Hee~
  • Jyeaahhh !
  • something new