♥ FISYA SHAARI ♥
ABOUT ENTRY LINKS/TUTO TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
I'm Happy With Them !
Friday, December 23, 2011 • 2:03 PM • 0 What ?!


heyyhoyy !
yeahh !I'm so happy,
ekekee,
harituu mase 21 Dec harituu aku hangout dengan yana,
ingat Iela dapat ikot, sokey laa tak dapat ikot pun.
huu~
hangout dengan yana, and sipot lembab.
seronokk !
mule mule sampai tuu aku dengan yana pegi tengok cite Ombak Rindu,
bolehh laa cite tuhh. mule mule tak besh sangat, dahh lame tuu besh la,
tapii aku tengok cite tuhh tak habis pun.
sebab sipot aku tengah tunggu dekat luar cinema,
so aku kuar laa jumpe dia,
tunggu yana tengok cite tuu sampai habis.
dah habis tuu baruu kitorg pegi makan.
lapar gile, aku senyap tak terkate kot,
yanaa kate aku first time tengok aku malu malu,
cehh !hahaa, dahh pas makan kitorg pegi laa buat sspn tuhh,
aleh aleh tak bulehh sebab aku umor 17 kene bawak parents !
geram toii. so tak pe laa kitorg blahh dari situu,
then in sudden sipot ajak ronda naik kereta,
aku macam terkejot laa sebab ingat dia datang naik motor,
so, pegi laa kitorg jejalan.
syok gak laa, yang tak boleh blah yanaa memaksa aku dudok depan,
herr, maluu kot.
tak pe laa yang penting happy,

THANKYOU SO MUCH GUYS :)




*camre tak clear sangat*

k babaii






PASTFUTURE
A MESSAGE FROM OWNER OF THIS SHELL
ASSALAMUALAIKUM there! Oh, this is my personal blog. I type what I want. Just a random story.

Note;

"fight or fly?"

NAK JADI SIPOT JUGAK LETTEW !



TERBEBELAN

  • Bersuka Ria !Jyeeaahh !
  • Sorry, Aku Jahat !
  • Terribly Missing You ?
  • I'm Sad ;(
  • I'm Sorry For You Sayang ;'(
  • Cbox Pun Cbox Laa~
  • shout mix ?
  • Hee~
  • Jyeaahhh !
  • something new