♥ FISYA SHAARI ♥
ABOUT ENTRY LINKS/TUTO TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Bersuka Ria !Jyeeaahh !
Wednesday, December 21, 2011 • 2:06 AM • 0 What ?!


heyyhoyy earthlings,
what you up to ?huu~
okay, aku terasa happy hari ni sebab besok nak outting.
dengan LIYANA and err, another guy with his friend (s) maybe,
pape punn aku suke gilee laa.
memulee tanye mak aku dulu.
biase laa anak yang baik akan mintak izin mak dia dulu
*perasan jup*
sebenarnye mak aku yang sangat menjaga anak perempuan dia.
kauu ade ?thanks mom.
lebiuu lahh !mak comel macam DORAEMON !hee~
then, aku cakap laa lagipun nak buat SSPN tuhh,
harituu mak aku suruh dah tapi aku tak buat buat lagi
so, aku amek kesempatan ni untuk buat bende tuu lahh.
aku aceli nak jejalan dengan member member aku jugak laa,
tengok movie sume :)
ehh !aku cakap tauu dekat mak aku yang aku nak jejalan sama.
then mak aku cakap tanye abah.
then, tanye abah lak, abah tak kate okay ape pun
just cara abah aku tuhh lehh laa nampak yang dia nak bagi pegi, hee~
then mak aku cakap, haa pi laa.
huhuu, suke lahh akuu !
 
btw- aku nak tebus balik janji aku dekat orang ituu,
okay ?

aku macam tak pepasal je buat entry nehh
=,='
papaii and nite



PASTFUTURE
A MESSAGE FROM OWNER OF THIS SHELL
ASSALAMUALAIKUM there! Oh, this is my personal blog. I type what I want. Just a random story.

Note;

"fight or fly?"

NAK JADI SIPOT JUGAK LETTEW !



TERBEBELAN

  • Sorry, Aku Jahat !
  • Terribly Missing You ?
  • I'm Sad ;(
  • I'm Sorry For You Sayang ;'(
  • Cbox Pun Cbox Laa~
  • shout mix ?
  • Hee~
  • Jyeaahhh !
  • something new