♥ FISYA SHAARI ♥
ABOUT ENTRY LINKS/TUTO TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Love That Words
Tuesday, December 27, 2011 • 4:35 PM • 0 What ?!



apa khabar semuanya ?
hee, harap sumenye sehaaaat.
*huisshhh, baik pulak entry greeting aku kali ni.
haha, pape je laa sayang :*
aceli aku nak share nehh.
status orang yang aku kopi dan pasta,
aku suka sebab aku nak yang macam ni laa jodoh aku nanti.
InsyaAllah, aminnn :)

ni dia punya status facebook dia, aku suka

Ya Allah tidak ku pinta yang menawan
Tidak ku harap yang hartawan
Bukan jua kerna kedudukan
Cuma ku damba insan yang sepadan

haa, sedap tak bace status facebook dia ?
dahh, laa tu je aku nak tulis, babaii
sayang kau

bytheway, aku tak suka orang main like like menggila dekat facebook aku
semak tawuukkk !syuhh syuhh, main jaoh jaoh
herr -,-'




PASTFUTURE
A MESSAGE FROM OWNER OF THIS SHELL
ASSALAMUALAIKUM there! Oh, this is my personal blog. I type what I want. Just a random story.

Note;

"fight or fly?"

NAK JADI SIPOT JUGAK LETTEW !



TERBEBELAN

  • Take It
  • I'm Happy With Them !
  • Bersuka Ria !Jyeeaahh !
  • Sorry, Aku Jahat !
  • Terribly Missing You ?
  • I'm Sad ;(
  • I'm Sorry For You Sayang ;'(
  • Cbox Pun Cbox Laa~
  • shout mix ?
  • Hee~